Home| Gallery/Activity| Files downloads|
  ค้นหาข่าว :
 
  ติดต่อเรา
 

อาจารย์อ้อยทิพย์ สมานรส


อาจารย์อ้อยทิพย์ สมานรส (วท.ม.เทคโนโลยีทางอาหาร)

 

ผลงานตีพิมพ์ในวารสารระดับนานาชาติ

-

 

ผลงานตีพิมพ์ในวารสารระดับชาติ

-

 

รายงานการประชุมทางวิชาการระดับนานาชาติ

1. Influence of Carissa carandas L. enrichment on the physical, antioxidant capacity and sensory quality in the yogurt ice cream. 2017.
Proceeding of The19th Agro-Industrail Conference: Food Innovation Asia 2017 June 15-June 17, 2017. Bangkok, Thailand.
2. Chemical composition, the in vitro starch digestibility and estimated glycemic index of corn, potato, tapioca and banana starch. 2017.
Proceeding of The19th Agro-Industrail Conference: Food Innovation Asia 2017 June 15-June 17, 2017. Bangkok, Thailand.

 

รายงานการประชุมทางวิชาการระดับชาติ

-



 

งานบริการการศึกษาและวิจัย คณะเทคโนโลยีการเกษตร Educational Service and Research Affairs, Faculty of Agricultural Technology
คณะเทคโนโลยีการเกษตร อาคาร 13 เลขที่ 62/1 ถนนเกษตรสมบูรณ์ ตำบลกาฬสินธุ์ อำเภอเมือง จังหวัดกาฬสินธุ์ 46000

  สงวนลิขสิทธิ์ © 2024 :งานบริการการศึกษาและวิจัย Educational Service and Research Affairs